over mij

En toen...

Op 9 juni 2016 net voordat ik mijn diploma tot allround schoonheidsspecialiste in ontvangst had genomen ben ik begonnen met mijn eigen salon. De salon was bij mijn ouders thuis en kreeg de naam ''Joli Beauty''. Jo van Joyce en Li van Linders. Joli betekent tevens "mooi" in het Frans. Direct na het opstarten van mijn salon heb ik nog de opleiding tot pedicure afgerond en vervolgens nog medisch pedicure. 

Joyce Linders

allround schoonheidsspecialist -Mbo 4

Pedicure - mbo 3

medisch pedicure - Mbo 4

cenzaa huidexpert

cenzaa bindweefsel

cenzaa anti age

cenzaa acne & clearify

cnd shellac

cnd shellac 2

elleebana one shot lashlifting

elleebana henna brows

phibrows microblading

cenzaa dermapeel

Thank you!
We'll be in touch soon.

schoonheidsspecialiste - mbo 3

Diploma's & certificaten

Eind augustus 2020 kochten mijn vriend en ik samen ons eerste huis.
Bij dit huis zat een mooie ruimte voor mijn salon. Na een paar maanden verbouwen was de garage omgetoverd tot een salon. Hier werk ik nog iedere dag met veel plezier.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en volg regelmatig cursussen en opleidingen. De meeste voldoening haal ik uit mensen blij maken en helpen. Ik ben een mensen-mens en vind het enorm fijn dat ik met mijn beroep hiermee bezig kan zijn. Iedereen verdient een momentje voor zichzelf, vooral in deze drukke tijd! Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in mijn salon.


Een aantal jaren later

Leuk dat je wat meer wilt weten over mijn salon Joli Beauty!

Mijn naam is Joyce Linders. Sinds 9 juni 2016 trotse eigenaresse van mijn salon Joli Beauty. Maar hoe begon het allemaal? Vanaf jongs af aan was ik altijd al bezig met uiterlijke verzorging. Poppen, mijn zusjes en buurmeisjes mochten er vaak aan geloven en werden voorzien van make-up en kapsels. Deze interesse is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Na het afronden van de middelbare school besloot ik om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Direct hierna heb ik nog een extra opleiding gedaan tot allround schoonheidsspecialiste om net wat meer kennis te hebben, en me te specialiseren op meerdere vlakken. 

Hi!

Hoe het allemaal begon

VERZENDEN »

Afspraak inplannen?

Wil je een afspraak inplannen? Of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Thank you!
We'll be in touch soon.

Contact